JAARVERGADERING 2019

De hengelaarsvereniging “Ontspanning” Vaassen Epe hield op dinsdag 12 maart haar algemene ledenvergadering in het Koetshuis in Vaassen. De vergadering werd weer zoals het de laatste jaren de gewoonte is door veel leden bezocht. Voorzitter Jan Schepers sprak bij het welkom daar zijn vreugde over uit.

Diverse onderwerpen kwamen aan de orde. De gebruikelijke jaarverslagen van de secretaris, penningmeester en wedstrijdcommissie worden nog steeds in de traditie voorgelezen. Hierop kwamen uit de vergadering geen op- of aanmerkingen.

Het eigen viswater van “Ontspanning” staat meestal centraal tijdens de ledenvergadering, zo ook dit jaar. De vorige jaar verkregen NUG geul aan weerszijden van de veerweg in Welsum kunnen werd dit jaar goed gebruikt door onze leden . Ook tijdens de wedstrijden die op deze geul gevist werden, waren de vangsten uitstekend.

Net als in het voorgaande jaar is HVO in 2018 doorgegaan met de verkoop van dagkaarten voor het vissen in de vijvers van de Cannenburgh. Deze dagkaarten  zijn ook in 2019 weer  te koop. Vanaf dit jaar kan men in Vaassen voor vergunningen en dagkaarten terecht bij Koffie-en Theehuys ‘ De Korenmolen’.

De jaarvergadering wordt ook gebruikt om de bekers uit te reiken van de viscompetitie 2018. Voorzitter Jan Schepers en Rinie Berkhoff handelden dit af.

PRIJSWINNAARS:

Poule A:

  1. Pelgrim met 174 punten.
  2. de Wilde met 162 punten (42kg).
  3. Berkhoff met 162 punten (33kg).

Poule B:

  1. Braakman met 166 punten.
  2. Dollenkamp met 160 punten.
  3. Fredriks met 157 punten.

Herfstcup:

  1. Borghof met 133 punten.
  2. Zweers met 132 punten.
  3. Wegerif met 131 punten.

De grootste vis werd in 2018 gevangen door A. Braakman. Een brasem van 62 cm lang en maar liefst 4kg zwaar.

De bestuursverkiezing werden afgehandeld. Bestuursleden Maarten Vos en Gerrit Peters waren  volgens schema aftredend. Beiden stelden zich herkiesbaar en werden door de aanwezigen bij acclamatie herkozen.

Sinds 2018 bestaat het bestuur van HVO nog slechts uit vier personen en blijkt het moeilijk te zijn om vers bloed binnen het bestuur te krijgen. Ben je benieuwd wat het is om deel te nemen in het bestuur en wil je een keer een bestuursvergadering bijwonen, dan kan dit!

 Het bestuur van HVO bestaat thans uit:

Waarnemend voorzitter: Jan Schepers , Penningmeester: Rinie Berkhoff. Secretariaat: Rinie Berkhoff en Gerrit Peters,  Wedstrijdsecretaris en jeugdzaken: Jan Schepers, Bestuurslid (o.a. Jeugdzaken): Maarten Vos.

De website van HVO is te bereiken op: www.hvo-vaassen-epe.nl

 

 

 

BESTUURSVERGADERINGEN:

Het bestuur van HVO vergadert maandelijks.

 

 

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.