Verkoopadressen vergunningen:

 • Koffie-en Theehuys 'De Korenmolen', Jan Mulderstraat 18
 • Dier All-In, Stationsstraat 7 Epe
 • De Pelgrim hengelsport, Curacao 18 Apeldoorn
 • Online op www.vispas.nl

VISPAS:

Kort komt het erop neer dat de sportvisser aan de waterkant zit met een VISPAS waarop het logo van zijn vereniging (HVO) staat en 3 lijsten van viswateren. Een lijst van landelijke viswateren 2022-2024, en tenslotte 2 lijsten met onze viswateren (o.a. de Cannenburgh, en OTV ). Omdat het Visrecht van de Katerstede bij de stichting OTV ligt krijgen de HVO leden voor deze plas een afzonderlijke vergunning.

Bij HVO kennen wij SENIORLEDEN, dat zijn leden van 14 jaar en ouder. JEUGDLEDEN zijn leden t/m 13 jaar. Dit is een verandering in de Visserijwet. De leeftijd 14 jaar loopt samen met de landelijke identificatieplicht.

CONTRIBUTIE 2022: 

HVO heeft aan Sportvisserij Nederland haar bestand met alle leden overgedragen.
EN DUS KRIJGEN WIJ (HVO) VAN IEDER GEREGISTREERD LID EEN VISPAS OP NAAM !!!!

Hoe komt u nu in het bezit van deze VISPAS en de lijsten met viswateren ?

 1. Van de Seniorleden die HVO gemachtigd hebben om de kosten jaarlijks af te schrijven, wordt dit eind oktober gedaan. Zij krijgen dan alles thuis gezonden.
  KOSTEN: € 34,--
   Een jeugdvispas kost € 12,50.
 2. Seniorleden die HVO niet gemachtigd hebben voor een automatische afschrijving kunnen voor 1 januari 2022 hun betaling doen op banknummer NL27RABO0364478233. t.n.v. Hengelaarsvereniging Ontspanning Vaassen – Epe.
  KOSTEN: € 37,--
  Zij krijgen  na betaling alles thuis gezonden. Voor jeugdleden die geen Jeugdvispas hebben kost een jeugdvergunning € 5,--
 3. Wacht men af tot na 1 januari dan wordt de totale prijs € 45.
  LET OP ! HVO heeft dan inmiddels het op uw naam gestelde pasje teruggestuurd naar Sportvisserij Nederland en U dus afgemeld als lid.

TIP:

Uit bovenstaande blijkt wel dat U als lid, zonder dat U er enige moeite voor moet doen, het beste uit bent door de vereniging te machtigen.
Wilt U om welke reden dan ook dit niet aan de vereniging overlaten dan is het dringende verzoek toch te betalen voor 1 januari 2022, zoals hierboven omschreven.

DAGKAARTEN:

Sinds 2015 geeft HVO dagkaarten voor het vissen bij kasteel de Cannenburgh uit. Personen die geen lid zijn van HVO kunnen deze aanschaffen bij het verkoopadres Koffie-en Theehuys 'De Korenmolen'
De kosten van een dagkaart zijn € 6,50

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP:

Opzegging van het lidmaatschap dient te gebeuren voor 1 oktober bij de penningmeester (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), anders wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd en is men de contributie voor dat jaar verschuldigd.